WordCamp Transylvania 2013 are loc la Cluj-Napoca!

Locul de întâlnire de anul acesta al comunității WordPress din România a fost stabilit.

Ideea de a aduce mai aproape spiritul specific comunității WordPress și în zona Transilvaniei s-a materializat prin intermediul WordCamp – un tip de întâlniri informale despre WordPress care au loc cu regularitate peste tot în lume. Subiectele discutate în cadrul conferințelor variază de la utilizarea WordPress, până la oportunitățile pe care le rezervă platforma pentru utilizatorii acesteia.

Pentru prima dată în Cluj-Napoca, dar și în zona Transilvaniei, va avea loc conferința dedicată WordPress – WordCamp Transylvania. Evenimentul se va desfășura între 1 – 2 iunie 2013 și se adresează pasionaților de WordPress, dar și celor care vor să descopere ce înseamnă WordPress dincolo de cod.

WordCamp Transylvania duce mai departe inițiativa lansată în 2009, când a fost organizată prima conferință WordCamp în România, care a dat curs unei serii de evenimente în anul 2010 și 2012. Până acum, aceste evenimente au reunit specialiști și pasionați de WordPress, dar și câteva nume sonore în comunitatea WordPress, precum: Nikolay Backinsky, Joosk de Valk sau Frederick Townes.

Anul acesta, spre deosebire de celelalte evenimente WordCamp din România, conferința WordCamp Transylvania este concepută într-o formulă interactivă, încurajând interacțiunea directă între dezvoltatori, designeri, studenți și invitații speciali. Astfel, în prima zi a conferinței invitații speciali își vor susține prezentările, iar în cea de-a doua, participanții la eveniment vor avea acces la un HackDay, unde vor putea propune subiecte de discuție, programa, și intra în contact cu speakerii, dar și cu alți specialiști WordPress.

Invitația la eveniment este deschisă tuturor dezvoltatorilor, designerilor, studenților sau antreprenorilor interesați de WordPress, atât din zona Transilvaniei, cât și din afara acesteia. Mai multe despre orașul Cluj-Napoca și de ce luna iunie ar putea fi perioada ideală în care l-ați putea vizita, aflați aici.

Cu această ocazie, deschidem o invitație și pentru cei care și-ar dori să devină speakeri în cadrul WordCamp Transylvania, dar și pentru cei care își doresc să sponsorizeze evenimentul.

Detalii despre lista de speakeri, tematicile de discuție, prețul biletului și programul exact al evenimentului – vor fi dezvăluite în curând.

This entry was posted in Știri. Bookmark the permalink.

Comments are closed.