Invitați

Alexandru Lakatos

În timpul zilei Alex e dezvoltator pe JavaScript, iar în timpul nopții e reprezentant Mozilla. În ultimii 3 ani de zile are o relație complicată, plină de sentimente contradictorii cu WordPress.

Îl găsiți pe Alex și pe Twitter.

Cosmin Bocse

Cosmin vine din Oradea pentru a prezenta un proiect multinațional pentru portale de știri, creat de firma Russmedia Tech, implementat pe WordPress.

Îi place să lucreze cu WordPress datorita faptului ca se pot dezvolta si personaliza cu ușurință idei și funcționalități interesante.

Cristian Antohe

Cristian Antohe este cunoscut ca fondator wpMail.me, un newsletter saptamanal de stiri WordPress. Vine de la Timisoara si ii place sa vorbeasca despre WordPress si Star Trek.

Printre altele, este si co-fondator Cozmoslabs, si a ajutat la dezvoltarea pluginurilor Profile Builder si WordPress Creation Kit.

Dan Ștefancu

Dan vine din Timișoara și folosește WordPress din 2005, când odată cu scrisul pe blog a început să exerseze și dezvoltarea de teme, plugin-uri și alte ghidușii.

Lucrează doar din pasiune de când se știe. Când nu migălește soluții WordPress personalizate ca dezvoltator senior în echipa Dream Production, coordonează echipa de traducere a „WordPress în română”.

E de găsit pe Twitter la @danstefancu – pe blog nu prea mai scrie.

Frederick Townes

Frederick Townes este cunoscut ca CTO fondator al Mashable, unul dintre site-urile media independente de top. Acum el ocupă poziția de Consultant Tehnic Senior. Fred e CEO la W3 EDGE și co-fondator la Placester.

Una dintre cele mai mari contribuții ale sale la comunitatea WordPress este W3 Total Cache, framework-ul de optimizare a performanței pe web.

Marius Olar

WordPress chemist at PressLabs

Octavian Naicu

Octavian Naicu conduce de 4 ani o firmă de software development din București ce dezvoltă produse pentru comunități WordPress, Drupal și Joomla!. Înainte de asta a lucrat pentru startup-uri din SUA precum click.tv și la soluția de social networking a Cisco numită Cisco EOS.

Ne va vorbi despre partea de business din dezvoltarea unui plugin pentru WordPress.

Paul Gibbs

Paul vine din Marea Britanie, el stă în zona dintre Crawley și Brighton.

În mare majoritatea timpului său, lui Paul îi place să ajute persoanele care au întrebări legate de BuddyPress sau WordPress.

Remkus de Vries

Remkus s-ar descrie drept un entuziast WordPress, dezvoltator, creator de șabloane și aficionado din provincia Fryslân din Olanda. Remkus va povesti despre WordPress și Comunitățile. Remkus scrie despre WordPress la remkusdevries.com și poate fi urmărit pe Twitter la @DeFries.

Ryan Hellyer

Ryan e originar din Noua Zeelandă, dar s-a mutat recent in Norvegia, unde lucrează la firma Metronet.

Este implicat în WordPress de multă vreme și a lansat o mulțime de plugin-uri.

Sergiu Paraschiv

Sergiu e un programator tot timpul ocupat. În ultimii cinci ani a lucrat într-o mână de companii, în fiecare găsind loc pentru WordPress. Nu-i plac proiectele din care nu are nimic nou de învățat.

E cunoscut de prieteni drept un fanatic al discuțiilor în contradictoriu, motiv pentru care evită să-și facă reclamă și preferă anonimatul.

Ștefan Macedon Gheorghiță

Ștefan vine din Suceava pentru a ne povesti despre VEVEVEuri.

Prietenii îi mai spun ArTiStul, e co-fondator VEVEVEuri și redactor-șef la mai multe resurse informaționale din online. Din 2013 este vicepreședintele și unul dintre fondatorii Asociației Zimbrii Sucevei.

Când ArTiStul nu muncește, îi place ciclismul, lectură, filmul, fotografia și muzică. La eveniment, o să fie ușor de găsit: el e mereu sub pălăria sa.

Ștefania Ioana Chiorean

Ioana de ceva vreme este un mozillian entuziast din România care a început drept validator de „Persona”. După o vreme, pasiunea pentru această comunitate a crescut, astfel încât acum Ioana este reprezentant local Mozilla.

Ioana mai este și membru Mozilla România și voluntar în proiectele cum ar fi Webmaker, Firefox, SUMO și Firefox OS. Când nu face voluntariat, ea lucrează drept lider în echipa de QA pe tehnologii mobile.

Pe lângă toate acestea, Ioana militează pentru creșterea participanților de sex feminin în domeniul IT prin WoMoz și încurajează creșterea comunităților pentru binele tehnologiei și vieții personale.

Ioana îi va face companie lui Alex în prezentarea Comunitatea Mozilla România și WordPress.

Comments are closed.