Despre

WordCamp Transylvania este prima conferință din zonă organizată cu sprijinul WordCamp Central. Aceasta va avea loc între 1 – 2 iunie 2013.

Conferința este un prilej de interacțiune, dezbatere și învățare între programatori, designeri, studenți, dar și reprezentanți ai diverselor companii care implementează proiecte folosind platforma WordPress.

Pentru două zile, WordCamp Transylvania nu va fi doar un eveniment dedicat celor interesați
și pasionați de WordPress, ci și un punct de întâlnire al comunității WordPress românești,
care mizează pe schimbul de idei dintre participanți și invitați – privind inovarea cu ajutorul
WordPress.

De ce să participi?

WordPress înseamnă comunitate. Comunitatea înseamnă accesibilitate. Tematicile prezentate în cadrul WordCamp combină aspecte practice și teoretice – la mai multe niveluri de dificultate, fiind dedicate atât celor care se află la început, dar și celor care au deja experiență în folosirea platformei WordPress.

Vrei să descoperi WordPress dincolo de sintaxa sa? WordCamp e ocazia perfectă. Dacă ești student, vei intra în contact cu programatori și dezvoltatori cu experiență, vei descoperi cât de importantă este puterea comunității pentru învățare, vei explora aria largă de utilizare a platformei, precum și avantajele pe care le promite o aplicație open-source.

Lucrezi deja îndeaproape cu WordPress? Atunci ești deja parte din comunitate. Dacă ești programator sau designer, WordCamp este locul în care îți vei putea împărtăși interesul pentru WordPress – vei face schimb de cunoștințe cu invitații, vei putea contribui cu know-how, vei putea primi feedback și vei lua contact cu alți programatori cu experiență.

WordCamp Transylvania este organizat de următoarele persoane:

Alex Ciobîcă

Web Developer specializat pe WordPress. Curios și zâmbitor.

David Stroe

Designer de lucruri și interacțiuni, pasionat de univers. Alături de mulți oameni și proiectele lor de vreo 15 ani.

Cornelia Stan

Copywriter. S-a implicat în procesul de localizare WordPress în limba română.

Stas Sușcov

A contribuit la WordPress, BuddyPress, bbPress și GlotPress. Alumni la Google Summer of Code pentru WordPress. Inițiatorul echipei „WordPress în Română”. Pagina web.

Cristi Burcă

Veteran WordPress; autorul plugin-ului Posts 2 Posts (pe lângă alte 30+ plugin-uri), dezvoltator principal la WP-CLI, orator la diverse WordCamp-uri.

Comments are closed.