Al treilea invitat special: Frederick Townes

Frederick Townes este cunoscut ca CTO fondator al Mashable, unul dintre site-urile media independente de top. Acum el ocupă poziția de Consultant Tehnic Senior.

Una dintre cele mai mari contribuții ale sale la comunitatea WordPress este W3 Total Cache, framework-ul de optimizare a performanței pe web.

Din 2003, agenția sa W3 EDGE a asistat startup-uri și branduri cunoscute precum: ASOS, Adorama, AIGA, Brian Solis, Center for Disease Control, Constant Contact, CVS Pharmacy, Envato, Hyatt, Jonathan Snook, Kodak, Lord & Taylor, Mashable, Microsoft, Neil Patel, Pearsonified, R.E.I., Sanyo, Sherwin Williams, Smashing Magazine, Southwest Airlines, Staples, Sony, Weight Watchers, Yahoo, Yoast și alții.

De asemenea, Fred este un antreprenor online și tehnologist. Unul dintre proiectele sale, W3 MARKUP, lansat în 2007, a fost cumpărat după doar 11 luni. În 2008 el s-a mutat în Florența, Italia. Frederick își petrece în continuare o parte din timp în Boston, lucrând pentru Placester, ultimul său proiect în care este co-fondator.

This entry was posted in Invitați. Bookmark the permalink.

Comments are closed.